Daytona ‘Orange’ in 18k geel goud voor tenniser Roger Federer

Roger Federer, een van de beste tennissers ter wereld, staat ook bekend om zijn liefde voor horloges. Hij wordt vaak gezien met de duurste en nieuwste horloges van het Zwitserse bergmerk Rolex. Hij is niet alleen goed in tennis, maar hij heeft ook een geweldige stijl als hij niet op het veld staat. Roger Federer is zeer succesvol geweest in zijn carrière dankzij zowel strategie als techniek. Terwijl hij hard werkte om de beste te worden die hij kon zijn, heeft hij zijn spel moeten aanpassen omdat zijn fysieke conditie is veranderd.

Rolex Federer

Federer heeft zijn hele carrière hard gewerkt om aan de top van het spel te blijven, ondanks dat hij een natuurlijk talent voor tennis heeft. Zijn tennisspel was ongelooflijk en zijn plaats in de geschiedenis is het resultaat van zijn beheersing van het spel.

De 40-jarige Zwitser staat bekend om zijn tennisoverwinningen en heeft in zijn carrière 20 Grand Slam-titels gewonnen, waaronder 8 Wimbledon-titels. Meestal neemt Federer deel aan het oude en prestigieuze Wimbledon-toernooi, maar dit jaar speelde hij niet. Op Wimbledon werd Federer gezien in een mooi pak tijdens een ceremonie ter ere van de voormalige kampioenen tijdens de honderdjarige ceremonie van de locatie. Daar is het horloge aan zijn pols te zien. Het is een van zijn laatste aanwinsten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top