De luxueuze resorts van Soneva aanvaarden nu betalingen met crypto’s

Soneva is een luxe resortketen en biedt gasten de mogelijkheid om met cryptocurrency te betalen in hun resorts op de Malediven en Thailand. Dit maakt het volgens het bedrijf gemakkelijk voor gasten om overal ter wereld te betalen.

Soneva accepteert betalingen met cryptocurrencies.
Soneva is een luxe resortketen. Ze laten gasten nu betalen in bitcoin en ethereum in hun resorts.

Waar heeft Soneva resorts?

Soneva heeft drie resorts op de Malediven: Soneva Fushi, Soneva Jani en Soneva In Aqua. Het bedrijf heeft ook een resort in Thailand: Soneva Kiri. Klanten kunnen Bitcoin en Ether gebruiken om te betalen voor Villa Ownership bij Soneva-resorts.

Soneva werkt samen met twee bedrijven: aanbieder van cryptobetalingsoplossingen Triple A en aanbieder van betalingsplatforms Pomelo Pay. Beide bedrijven hebben een vergunning van de Singapore Monetary Authority (MAS).

Soneva gaat in detail over hoe ze omgaan met cryptocurrency-betalingen. Ze kunnen niet worden terugbetaald, maar kunnen worden toegepast op een annulering, volgens hun flexibele annuleringsbeleid. Het bedrijf vermeldt in hun algemene voorwaarden dat ze cryptocurrencies zullen verwerken via andere bedrijven, waarvan de algemene voorwaarden dan van toepassing zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top