De meest luxe 5 sterren campings van Europa

Glamping, oftewel luxe kamperen, is een populair alternatief voor regulier kamperen. Liefhebbers van glamping genieten van het gemak van alle voorzieningen in huis, maar gecombineerd met het comfort van de natuur. Dit wordt gedaan door te verblijven in stacaravans of chique flats, of zelfs boomhutten of lodgesuites.

Wat is een 5-sterren camping?

5-sterren campings hebben vaak een luxe binnen- en buitenzwembad, maar ook een jacuzzi en glijbaan; daarnaast hebben ze een fitnessruimte en een sauna. Watersporters kunnen op deze campings terecht in het buitenzwembad dat geschikt is voor jong en oud.

Wat wordt luxe kamperen genoemd?

Glamping is een combinatie van kamperen en overnachten die voor unieke ervaringen zorgt. Glampers kiezen ervoor om tijdens hun vakantie te kamperen; alles is al opgezet op hun glamping-locatie. Tot de gemeenschappelijke voorzieningen behoren een keuken en badkamerfaciliteiten. Bovendien slapen glampers meestal in comfortabele bedden.

Waar moet Een 5-sterrencamping aan voldoen?

Campings die een waardering van 5 sterren krijgen, beschikken vaak over een luxe binnen- en buitenzwembad met verwarming. Daarnaast bieden ze een jacuzzi, glijbanen en een peuterbad voor jongere kampeerders. Samen met de fitnessruimte en de sauna bieden deze locaties een heerlijke ervaring voor iedereen.

Campings met 5 sterren hebben alles in huis voor een zorgeloze en stressvrije vakantie. Deze campings worden beoordeeld door inspecteurs die de faciliteiten en het terrein van de camping controleren. Ook inspecteren ze de sanitaire voorzieningen en recreatieplekken van het kamp. Campings in Europa met 5 sterren bieden uitzonderlijke faciliteiten. Dit maakt ze ideaal om reizigers comfort, gemak en veel plezier te bieden tijdens hun verblijf.

5 Star Customer Service

5sterren camping in Europa

Overal in Europa zijn vijfsterrencampings te vinden. Dit zijn de beste campings; ze zorgen voor een zwemparadijs, luxe accommodaties en een prachtig terrein. Ze bevinden zich in de buurt van een stad of pretpark en kleine of grote campings. Afhankelijk van de behoeften van de reiziger kunnen mensen op een van deze campings vakantie vieren. Sommige 5-sterrencampings bieden zowel sport- als amusementsmogelijkheden voor de kinderen. Ze bevatten ook kinderspecifieke spellen en activiteiten zoals sport- en kunstprogramma’s. Blader door de beste 5-sterren campings in Europa om de perfecte plek te vinden om uw volgende vakantie te boeken.

De ANWB heeft alle topcampings van Europa onderzocht en beoordeeld. Deze campings zijn populair onder Europese kampeerders omdat ze rustiek kamperen, glamping op een luxe camping of comfortabel verblijf op een groot vakantiepark bieden. Elk Europees land biedt talloze kampeer- en verblijfsmogelijkheden. Dit zijn meestal de beste kampeerplekken en hotels.

Camping van het jaar 2022 (ANWB)

Scroll to Top