Exclusieve Apple watch Golden Concept Diamond Edition van 15.000 dollar

Met een gemiddelde Rolex die voor meer dan een Apple Watch wordt verkocht, staat dit Amerikaanse bedrijf op de tweede plaats qua marktkapitalisatie. Veel mensen weten niet dat Apple horloges maakt in vergelijking met andere Apple-producten.
Apple’s vele versies van de Apple Watch hebben de weg gebaand voor een aanhoudende trend van handgemaakte Zwitserse merken. Ze bevinden zich momenteel in de zevende versie van het horloge, dat binnenkort zal verschijnen.

Golden Concept Diamond Edition

Een Golden Concept Apple Watch is een mooi ogend uurwerk.
De lijn van Concept uurwerken van Swedish Golden Concept is op zichzelf al duur genoeg. Hun Apple Watch-tegenhanger, de Concept Moon Phase, is nog duurder om te stelen omdat hij is gehuisvest in een met diamanten bezette horlogekast. De Concept Moon Phase kost $ 15.000 en is de nieuwste editie van het merk.

Kenmerken Apple Diamond watch

De Golden Concept Diamond Edition is ‘s werelds eerste en enige Apple Watch-behuizing die is ontworpen met echte diamanten. Elke kast bevat 443 diamanten van uitzonderlijke helderheid, kleurloosheid en slijpsel, en is gesneden uit een enkel blok titanium.

Er zullen slechts zeven kastjes worden gemaakt, die kunnen worden besteld via de website en de winkels van Golden Concept. Kopers kunnen een hoesje kiezen dat op de Apple Watch 8 past.

Elk stuk wordt door de vakmensen van Golden Concept gesneden uit één blok massief titanium.

Elk stuk is bezet met 443 diamanten

Elk stuk neemt een week in beslag, van het snijden van de titanium behuizing tot het zetten van de diamanten en de afwerking.

Elk stuk heeft een rubberen polsband gemaakt van aangepaste fluorelastomeer, een hitte-, koude- en chemicaliënbestendig synthetisch rubber op basis van fluorkoolstof.

Elk stuk kan worden gepersonaliseerd met een gravure op de achterplaat.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top