Het duurste huis van Eindhoven is verkocht

De gemeente Eindhoven kocht Landgoed De Wielewaal voor 29 miljoen dollar. Het is officieel het duurste huis te koop in Noord-Brabant en Eindhoven. Er zijn maar weinig mensen die het echt zouden overwegen om het te kopen vanwege de exorbitante prijs. In plaats daarvan is de lokale overheid van plan om het landgoed te gebruiken als openbaar bezit. In de aankondiging van woensdag wil de gemeente het stuk grond met zes landhuizen omvormen tot openbaar park voor alle Eindhovenaren.

De Wielewaal is een landgoed van 142 hectare, of 200 voetbalvelden, dat niet toegankelijk is voor publiek. De pers kreeg echter voor speciale gelegenheden toegang tot het pand via speciale openingen in het hoge hek. Als de poorten van De Wielewaal niet werden geopend voor de pers, waren ze altijd gesloten.

Landgoed De Wielewaal

Op landgoed De Wielewaal staat de duurste woning van Nederland. Om kopers te verleiden, maakten de makelaars van het onroerend goed een video waarin het onroerend goed werd getoond. De video laat zien wat de woning te bieden heeft en geeft een kleine inkijk in het leven in de duurste woning van Nederland. Geïnteresseerde kijkers kunnen ook zien hoe prachtige auto’s en wijn worden geserveerd in de accommodatie. Als je de video bekijkt, valt het eerste wat opvalt de enorme omvang van het landgoed op. Het huis en de vijf bijgebouwen beslaan een ruimte die gelijk is aan Central Park in New York. Met een oppervlakte gelijk aan 142 hectare zou Central Park binnen het landgoed kunnen passen.

Luxe artikelen zijn beschikbaar voor gebruik.
De luxe woning bevat alles wat men nodig heeft; er zijn zelfs kamers voor 40 personen met 8 badkamers. Daarnaast heeft het enorme landgoed een tennisbaan, een zwembad en een groot veld voor sporten zoals golf of paardrijden. In plaats van in de regen naar de sportschool te gaan, kun je sporten in je eigen gym onder de vloer. Daarnaast is er een persoonlijke wijnkelder onder de vloerdelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top