Lamborghini komt met eigen NFT

Lamborghini heeft een nieuw soort pas gecreëerd die voor iedereen betaalbaar is. Deze passen hebben speciale privileges die niet worden aangeboden op reguliere passen.

Lamborghini is een nieuw project begonnen met kunst. De NFT-gekte heeft wat gekalmeerd, maar de speciale items die kopers ontvangen, maken de prijs de moeite waard.

Berry Vrolijk is expert op het gebied van non-fungible tokens. In ons interview met hem legde hij uit wat NFT’s zijn en wat hun situatie momenteel is.

Een groep vrienden besloot een epische roadtrip te maken. Ze reden door het hele land en verkenden onderweg veel verschillende locaties.
Lamborghinis NFT-programma heet The Epic Road Trip. Het programma duurt acht maanden en begint met een virtuele reis vanaf de maan. Je wordt dan naar beroemde plaatsen over de hele wereld gebracht.

Lamborghini heeft vier verschillende NFT’s gemaakt, die tot 23 maart 2023 elke maand op vier verschillende dagen worden gedropt. De NFT’s kunnen tot die datum worden verzameld en elk is gemaakt als een ander kunstwerk. De eerste drie kosten $ 196,30 per stuk. Van het vierde digitale item worden slechts 63 exemplaren gemaakt. Het kost $ 1.963.

Lamborghini NFT-kaarten zijn in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Deze kaarten geven de eigenaar speciale privileges.
Er zijn twee extra NFT’s die kunnen worden verkregen door de drie goedkope non-fungible tokens te krijgen, en de vierde of duurdere NFT. Wat de kunstwerken betekenen en hoe ze eruitzien is nog onbekend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top