Moët & Chandon opent champagnebar in Londen

In juli 2022 opende Moët & Chandon de grootste champagnebar van Europa in het warenhuis Harrods London. Deze bar biedt een compleet assortiment Moët & Chandon champagnedranken: Moët Imperial, Ice en vintage champagnes. Daarnaast biedt de bar een passend menu en champagnecocktails.

Moët & Chandon worden verkocht in Harrods.

Geen enkele andere bar biedt hetzelfde niveau van glamour en elegantie als Moët & Chandon. De naam doet meteen denken aan een chique omgeving. Iedereen die deze bar bezoekt, wordt aangemoedigd om een ​​’reis’ te maken door de wereld van Moët & Chandon. Concreet verwijst dit naar interactie met de Maison-wijngaarden en het proberen van verschillende Moët & Chandon-champagnes. Deze zijn per glas verkrijgbaar voor $ 16 per stuk; ze omvatten Brut Impérial NV en Grand Vintage Rosé. In deze bar kunnen Moët & Chandon-fans genieten van cocktails als ‘Peach Blossom’ en ‘Champagne Shakes’. Wie deze champagne op prijs stelt, kan op deze locatie genieten van een luxe ervaring. Iedereen die van deze champagne houdt, zou moeten overwegen om deze locatie te bezoeken omdat ze van het drankje houden.

Een reis naar Londen hoeft geen fortuin te kosten. Hoewel het menu Champagne Grand Vintage 1959 in een magnum ter waarde van $ 4.000 bevat, zijn er andere betaalbare opties. Een fles Brut Imperial NV is verkrijgbaar voor slechts $ 299. Bovendien schenkt Moet & Chandon zijn wijnen per fles; ze variëren van een fles van 75 cl tot een magnum.

Moët en Chandon is een champagnemerk dat onder Lodewijk XV aan de rechtbanken van Frankrijk wordt geserveerd. Het heeft elk Fashion Week- en Studio 54-feest bijgewoond. Het is ook geroosterd op de rode lopers van Hollywood, geïnspireerd door zijn aanwezigheid in Studio 54. Bovendien hebben Moët en Chandon elk mijlpaalevenement bijgewoond voor koningin Elizabeth, die het merk persoonlijk onderschrijft. Bovendien is het warenhuis Harrods – een iconische attractie in Londen – verbonden aan Moet en Chandon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top