Prachtige Apple Watch Series 7 4G 45mm Goud Rvs met Milanese Polsband

De Apple Watch heeft de meest stofbestendige wijzerplaat ooit. Het is ook zwembestendig en IP6X-geclassificeerd voor scheurbestendigheid.
De Apple Watch is bestand tegen de meeste druk die erop wordt uitgeoefend, met IP6X stof- en waterbestendig.
Gebruik een speciale app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten met een geavanceerdere sensor.
Altijd en overal met een ECG.

Voordelen Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular)

Controleer uw hartslag of ritme op ongebruikelijke veranderingen.

Met de Apple Watch Series 7 4G 45 mm gouden roestvrijstalen Milanese polsband blijf je altijd op een stijlvolle manier in contact. Bij deze Watch gebruik je een eSim, waarmee je direct vanaf je Apple Watch kunt bellen zonder dat je je iPhone nodig hebt. Bovendien heb je rechtstreeks toegang tot apps via de Watch zonder dat je je iPhone nodig hebt. Door de roestvrijstalen horlogekast en Milanese polsband van de Series 7 lijkt het duurder en prestigieuzer dan eerdere modellen.

Beeldscherm Apple watch series7

Het heeft een groter scherm dan eerdere smartwatches vanwege de vermindering van de zwarte rand rond het scherm. Om gebruik te kunnen maken van 4G internet op de smartwatch, dien je een eSim abonnement aan te schaffen bij je mobiele provider. Series 7 Apple Watches laden 33% sneller op dan Series 6 wanneer ze leeg zijn. U hoeft niet lang te wachten om ze weer te gebruiken als ze vol zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top