Superjacht genaamd Lars gaat in de verkoop

Holterman en Wessels verkopen Italiaans superjacht. Het 47 meter lange superjacht genaamd Russ werd in 2020 te water gelaten.

Er is weer een Nederlandse naam opgedoken op de superjachtmarkt. Geen Nederlandse werf, want het jacht, Lars, komt uit Sanlorenzo, Italië. Weliswaar geïmporteerd door de Nederlandse watersportgigant Lengers Yachts, die ook verantwoordelijk is voor de verkoop van de boot.

Henry Holterman in Quote500

Uit de database met superjachteigenaren blijkt dat dit jacht is geregistreerd als Quote 500-lid Henry Holterman. Met een nettowaarde van 130 miljoen op onze lijst staat Holtman financieel niet alleen. Zijn vrouw, Gérita Wessels, heeft een plek op de Quote 500. hoger. Gérita en haar zus Inge staan ​​op de vierde plaats in miljarden.

Daarom was de verkoop van de praalwagens van Lars niet ingegeven door financiële overwegingen. Het jacht is pas in 2020 opgeleverd, dus de eigenaren hebben ruim twee zomers genoten van hun boot. Dit is echter niet de eerste boot die Holtman heeft gekocht of verkocht. Voorafgaand aan de aankoop van het 47 meter lange superjacht heette de 36 meter lange “Ice Explorer” ook Lars. De vraagprijs voor de ze luxe yachts is niet kenbaar gemaakt en alleen op te vragen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top