Veilingsite voor Luxe auto’s BINGO maakt deal met Red Bull racing

Red Bull Racing heeft een samenwerking met de Japanse Grand Prix-sponsor BINGO. Max Verstappen en Sergio Perez besturen dit weekend de auto met BINGO als sponsor.

Red Bull is een bekende Oostenrijkse renstal. Het werkt samen met het Aziatische bedrijf BINGO bij het organiseren van veilingen voor luxe auto’s. Door deze samenwerking kan Red Bull samenwerken met andere bedrijven om haar expertise op verschillende gebieden te vergroten.

Verstappen sluit zich aan bij een nieuw project met een partnership.


De Formule 1-races in Suzuka, de populairste autosportlocatie van Japan, keren eind oktober terug. Deze samenwerking met BINGO brengt Formule 1-fans een stap dichter bij de ervaring met een uniek embleem op de auto. Het premium karakter van BINGO past uitstekend bij Oracle Red Bull Racing. We zijn er trots op dat hun naam op de auto staat tijdens deze langverwachte race.

Reactie veilingsite Bingo

Ons bedrijf heeft een sterke relatie met de Formule 1 en Oracle Red Bull Racing op het gebied van prestaties. We bieden onze klanten een superieure, unieke service op maat, inclusief de beste automerken. BINGO, oorspronkelijk afkomstig uit Japan, is een bedrijf dat hoopt de hoogst mogelijke plaats op de motorsportmarkt te bereiken. Hun samenwerking met ons bedrijf is opwindend voor hen en pittig voor motorsportfans overal”, aldus Takei.

Honda maakte woensdag bekend dat het HRC gaat vervangen als titelsponsor van Red Bull-auto’s. De samenwerking tussen de Japanse autofabrikant en Red Bull gaat nu verder dan voorheen, aangezien beide namen op de auto’s aanwezig zullen zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top