Wat verdienen de mannen Genee, Van der Gijp en Derksen op tv?

VI Today meldt dat dit salaris voor Johan Derksen 1€08.000 is. Op zaterdag en zondag beslaat hun nieuwe dagelijkse talkshow, VI Today, alle gebeurtenissen van de dag in minder dan een uur. De show heet VI Today omdat alle actie van de vorige dag elke dag wordt behandeld. Nieuwe salarisprogramma’s bevatten altijd informatie over een nieuw salaris.

Johan Derksen maakte onlangs de hoogte van zijn aanstaande salaris bekend.

Men dacht laatst dat de mannen van VI uit elkaar zouden vallen. In plaats daarvan komen ze echter samen. René van der Gijp, Wilfred Genee en de oude bromfietssnor Johan Derksen zijn veelvuldig te zien in de nieuwste nummers van VI Today. Wilfred werkte hard om voor de tweede keer contractonderhandelingen te sluiten met Johan Derksens werkgever John de Mol. Het salaris van Derksen zou Derksen zeer tevreden moeten stellen

In het kader van de dagelijkse ochtenduitzending van VI Today moet de presentator verschillende uitstapjes maken naar het Mediapark. Hoewel deze schijven een uitdaging zijn, werpen ze hun vruchten af ​​met een hogere vergoeding. De gastheer is ook een 72-jarige man, die regelmatig de actualiteit bespreekt met een geamuseerde en cynische mindset. Voetbalpraat is echter niet volledig verboden – in plaats daarvan behandelt de show het met extra humor en humor.

Derksen geloofde dat hun eerste uitzending de slechtste was die ze ooit hadden gemaakt. Hij vond het hoge aantal kijkers dat hun show had gekregen onbevredigend omdat ze maar een uur zendtijd hadden. Hierdoor vond hij dat de uitzending gehaast was en niet genoeg tijd had om alle onderwerpen te bespreken. Het grommende gezicht met snor verklaart dat mensen van nature nieuwsgierig zijn. Ze moeten niet geloven dat ze hun nieuwsgierigheid volledig hebben overwonnen.

Wat is salaris van Genee?

Genee onderhandelde met John de Mol over een jaarsalaris van € 500.000 voor Talpa-inkomsten. Derksen besloot de nationale erkenning van Akwasi te financieren met de helft van zijn salaris na aanmoediging van zijn vrouw. Door deze donatie heeft hij € 250,- over. Ook de Nederlandse fiscus nam een ​​deel van Derksens take.

Volgens Gossip Talk-presentator Wilfred Genee zijn René van der Gijp en Johan Derksen het niet eens over hoeveel ze moeten betalen. Na de aankondiging dat ze een dagelijkse talkshow zouden krijgen, vonden Derksen en Van der Gijp dat ze hetzelfde salaris verdienden als Genee. Volgens Schouten is dat nu echter niet het geval.

Roddels meldt dat Wilfred 1,2 miljoen per aflevering verdient, terwijl alle anderen ongeveer 6 tot 7 ton geld hebben. De huidige focus van het verhaal is geld, stelt Schouten in dezelfde bron. Mijn contactpersoon bij de brand vroeg hoeveel Wilfred verdient. Ik kan niet onthullen wie ze zijn. René van der Gijp benaderde Wilfred afgelopen maandag en vroeg om salarisverhoging. Wilfred ging akkoord met zijn verzoek als hij in ruil daarvoor 8 ton valuta zou krijgen in plaats van 1,2 of 1,5 miljoen.

Wat verdiende de VI mannen eerst bij Talpa?

Inside, een boek achter de schermen over voetbalsatire, onthulde de salarissen van Wilfred Genee, René Van der Gijp en Johan Derksen bij Talpa. Ze verdienden respectievelijk 500.000, 700.000 en 500.000. Bovendien ontvingen ze 700.000 van de voormalige werkgever van Genee, Wilfred Genee. Anderhave ontvangt meer dan RTL; hun totale bevolking is een half miljoen individuen. Genee’s bonus beloont hem voor het presenteren van andere programma’s. Hij weegt zeven ton.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top