Wat zijn de meest exclusieve buitenbaden?

In de zomer is het lekker om te genieten van luxe buitenbanden. Maar waar in Nederland kan ik nu terecht voor een buitenbad met wat meer luxe? Wij hebben de beste 5 opties voor je geselecteerd.

Bernie’s Beach Club – Zandvoort

Bernie’s aan het strand is letterlijk de beste plek om te zijn als je van zwemmen houdt. Dit komt omdat ze een mooi zwembad hebben dat deel uitmaakt van de locatie – wat geweldig is als je niet in de oceaan wilt duiken.
In Nederland zwem je heerlijk in een buitenzwembad dat tot de mooiste van het land behoort. Vanwege je voorliefde voor deze warmte, dompel je je graag onder in het water.

Bernie’s in Zandvoort heeft een mooi zwembad, waardoor vaste gasten even niet in zee hoeven te duiken. Het bevat ook een locatie aan het strand; letterlijk aan zee. Naast het zwembad staan ​​veel ligbedden waar men onderuit kan kruipen en een boek kan lezen. Dit is een geweldige plek om te bezoeken!

Bernie’s Beachclub vind je op Barnaart 65 in Zandvoort.

Noorderparkbad in Amsterdam

Er is een openbaar park genaamd Noorderparkbad in Amsterdam.

Als het kwik stijgt, kun je afkoelen in het Amsterdamse Noorderparkbad. Er zijn hier meerdere baden, waaronder een met een grote glijbaan voor het kind in je. Bovendien is deze omgeving aantrekkelijk!

De Snowball Way #5 ligt vlakbij het Noorderparkbad, wat ironisch is maar zeker een bezoek waard.

Poel’s Up bevindt zich in Amstelveen

U kunt terecht in het bijzondere zwembad in de Amstelveense Poel. Het staat op een drijvende tegel niet ver van de Amstelveense Poel. Hoewel de grootte van dit zwembad niet enorm is, is het een zeer gedenkwaardige plek. Het is een goed idee om voor vertrek een reservering te maken. Daarnaast kun je in de poel naast het natatorium surfen en kanoën.

Poel’s Up is gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel 1B in Amstelveen.

Houtvaart

De Houtvaart is een promenade in Haarlem die loopt tussen de binnenstad en de wijk Witteziekte. Het is ook vlakbij de wijk Verwulft en het Veenhuijs Museum.

In het strakke, moderne gebouw bevindt zich een geweldig buitenzwembad. Het ligt aan de rand van Haarlem en is een populaire plek om te zwemmen.

De Piet heinstraat 12, 12 Houtvaart, Haarlem is een rivier genoemd naar een persoon.

Een Lido-dek biedt uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Het Lido-terras is toegankelijk op het oude stoomschip Rotterdam. Dit stoomschip voer vroeger tussen New York en Rotterdam. Mensen kunnen slapen op het Lido-terras, ontspannen in de lounge en deelnemen aan andere activiteiten als het zwembad te saai wordt. Het zwembad is ondieper dan normaal; daarom is het onmogelijk om in het echte leven te zwemmen. Dit weerhoudt zwemmers er echter niet van om te peddelen, omdat het hen afkoelt.

A SS Rotterdam heeft een lido-terras op 3e Katendrechtsehofd 25.

Scroll to Top