Watches of Switzerland opent eerste boetiek in Schotland

Watches of Switzerland opent de eerste Longines-boetiek in Schotland. De openingsplannen gaan door, met als laatste ontwikkeling de aankondiging van het bedrijf van zijn eerste monomerkboetiek in samenwerking met het Zwitserse horlogemerk Longines.

Boetiek in Glasgow

De winkel in Glasgow is de eerste boetiek van Longines in Schotland en de eerste boetiek die wordt beheerd door WOSG in het VK (het merk heeft al een eigen boetiek in Londen). Het is gelegen aan Buchanan Street in het centrum van Glasgow.

Het toonde de populaire uurwerken van het merk, evenals nieuwe lanceringen, evenals de exclusieve HydroConquest-set van de Watches of Switzerland Group, waarmee klanten het horloge kunnen kopen met een armband en verwisselbare NATO-band.

Wat de winkel zelf betreft, van buitenaf worden “de kernwaarden van de Winged Hourglass Company geaccentueerd door een strakke, elegante uitstraling die de selectie van gecureerde uurwerken accentueert”.

Binnenin zijn er rijke donkere mahoniehouten kasten, een op maat gemaakte marineblauwe achterwand met diamantvoering, zachte crèmekleurige lederen bekleding en een historische ontdekkingsmuur die het universum van het merk beschrijft, zijn toewijding aan paardensport en het langdurige enthousiasme van de luchtvaart.

Matthias Breschan, CEO van Longines, zei dat de nieuwe boetiek “een belangrijke stap is in de ontwikkeling van het merk op de Britse markt”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top